четвер, 22 березня 2012 17:31

На шахті в Дніпропетровській області розбився насмерть гірник

На шахті в Дніпропетровській області розбився насмерть гірник

На шахті імені Героїв космосу публічного акціонерного товариства "ДТЕК Павлоградвугілля" 21 березня близько 18.00 загинув підземний гірник 1980 року народження.

У II зміну начальником ділянки по обслуговуванню і ремонту стаціонарного устаткування і вертикальних стовбурів через гірського майстра ділянки був виданий наряд на зачистку камери завантаження порідного перекиду головного стовбура горизонту 370 метрів. По закінченню робіт два шахтарі на порідному скипі спустилися до майданчика, де повинні були забрати підземного гірника і виїхати на від мітку "0". Але після посадки на скип і початку його руху підземний гірник випав зі скипа в головний стовбур шахти.

На підприємстві створена комісія спеціального розслідування, яка з'ясовує точні обставини і причини трагедії, повідомила прес-служба Профспілки працівників вугільної промисловості України.

Зараз ви читаєте новину «На шахті в Дніпропетровській області розбився насмерть гірник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути