субота, 14 листопада 2020 18:00

На Рівненщині затримали кримінальних авторитетів
3

Поліція затримала двох кримінальних авторитетів на Рівненщині
Фото: npu.gov.ua
Поліція затримала двох кримінальних авторитетів на Рівненщині
Поліція затримала двох кримінальних авторитетів на Рівненщині

На Рівненщині поліцейські провели спецоперацію по затриманню двох кримінальних авторитетів. Обидва переховувалися від слідства за вчинення тяжких злочинів.

Один разом зі своїм спільником викрали та закатували чоловіка до смерті на території Запорізької області. А другий – скоїв розбійний напад на Рівненщині, повідомляє Національна поліція.

На початку жовтня до поліції Запорізької області звернулася жінка. Повідомила, що невідомий вдерся до квартири та, погрожуючи зброєю, змусила її чоловіка піти з ним. Після чого більше додому не повернувся.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. В ході проведення комплексу слідчо-оперативних заходів встановили організатора та учасника викрадення, а також усі обставини справи.

"Як з'ясувалося, з метою отримання коштів 55-річний кримінальний "авторитет" організував викрадення 40-річного чоловіка. Допомагав йому реалізовувати злочинний план 30-річний мешканець Запоріжжя. Останній вдерся до квартири потерпілого та, погрожуючи зброєю, змусив його залишити помешкання. В подальшому фігуранти вивезли чоловіка на берег річки. Після невдалих спроб отримати від родичів кошти за його повернення, упродовж декількох годин били та знущалися з жертви. Від отриманих травм чоловік помер. Аби приховати злочин, зловмисники вивезли тіло загиблого в інше місце - лісопосадку, де ретельно заховали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій намагався дати поліцейським $100

За кілька днів після викрадення поліцейські встановити місце знаходження спільника організатора злочину та провели його затримання. Слідчі повідомили фігурантові про підозру у викраденні людини та порушенні недоторканності житла. Організатора оголошено в розшук.

Другий кримінальний авторитет, 26-ти років, також перебував у розшуку за розбійний напад. Він та його подільники напали на двох місцевих мешканців. Із застосуванням зброї та фізичної сили відібрали гроші й особисті речі.

13 листопада правоохоронці затримали кримінальних авторитетів на базі відпочинку на території Сарненського району. Слідчі дії тривають.

У Рівному п'яний водій кілька разів намагався подути в драгер, потім відкусив від нього трубку та ще й хотів дати патрульним хабаря. Про п'яного водія на елітному Mercedes у поліцію повідомив інший водій.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині затримали кримінальних авторитетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути