пʼятниця, 14 жовтня 2011 12:57

На Рівненщині вантажний потяг забив пенсіонера

На Рівненщині вантажний потяг забив пенсіонера

У середу вночі на залізничному перегоні між станціями Кривин-Могиляни Острозького району на Рівненщині вантажний потяг смертельно травмував 66-річного чоловіка. Пенсіонер загинув на місці пригоди.

"Трагедія сталася за чверть другу година ночі в глухому полі десь за 2,5 км від станції Могиляни. Найближчий переїзд був за 600 метрів. Машиніст побачив людину, яка вийшла на колії і подав сигнал. Але чоловік не реагував на попередження. Локомотив застосував екстрене гальмування. Проте уникнути зіткнення не вдалося", - розповіла Ганна Мартинюк, начальник залізничної станції Могиляни.

Пенсіонера ударом локомотиву відкинуло на кілька метрів. Він загинув одразу. Про випадок машиніст доповів диспетчеру. На місце трагедії виїхали правоохоронці,а локомотив через десять хвилин продовжив рух.

"Загиблий не місцевий. Його бачили вдень у селі, а потім на залізничній станції. Розповідали, що він намагався звести рахунки з життя. Наче був кинувся під тепловоз, але той встиг зупинитися й машиністи витягли самогубця на перон", - додав Микола Василишин, Милятинський сільський голова.

Загиблий мешкав у селищі Квасилів Рівненського району. Правоохоронці зясовують усі обставини трагедії.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажний потяг забив пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути