середа, 27 березня 2013 14:25

На Рівненщині вантажівка збила літнього чоловіка й зникла

У вівторок, 26 березня, на автодорозі в селі Городище Корецького району Рівненської області вантажівка збила літнього чоловіка й зникла. 62-річного пішохода з переломом кісток тазу госпіталізували.

"Пригода сталося близько 18 години. Невідомий водій, невстановленого транспортного засобу допустив наїзд на 62-річного пішохода. Після скоєння ДТП водій з місця пригоди зник. На розшук автомобіля, який причетний до цієї пригоди, було задіяно максимальну кількість нарядів Державтоінспекції. Вартові доріг працювали цілу ніч та опитували ймовірних свідків ДТП", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Правоохоронці з'ясували, що ДТП міг скоїти автомобіль марки "ЗІЛ". На другий день вони знайшли водія та вантажівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах кросовер вилетів і перекинувся на зупинці

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів у селі Шпанів, Рівненського району працівниками Державтоінспекції було розшукано автомобіль марки "ЗІЛ", який підозрюється у скоєнні ДТП. Крім цього, попередньо було встановлено, що керував вантажівкою 46-річний Василь, місцевий житель", - додають в обласній ДАІ.

Вантажівку правоохоронці забрали на майданчик тимчасового затримання Корецького райвідділу міліції. Водій дає пояснення слідчому.

Постраждалий у ДТП літній чоловік мешканець обласного центру. Його "швидка" доставила в травматологію центральної міської лікарні Рівного. У чоловіка діагностували перелом кісток тазу.

Нагадаємо, що 21 березня, о 20 годині в селі Малий Шпаків Рівненського району автомобіль "ВАЗ-211540" збив на смерть 84-річного місцевого мешканця Олександра Лавренюка. ДТП сталася навпроти сільської ради. Літній чоловік йшов посеред дороги.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка збила літнього чоловіка й зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути