вівторок, 16 квітня 2013 16:57

На Рівненщині вантажівка розчавила мінівен. У ДТП загинула людина

У понеділок на трасі Київ-Чоп на Рівненщині загинув 38-річний водій Валерій, житель райцентру Здолбунів. Під час відпочинку на узбіччі на нього випадково наїхала та задавила багатотонна автоцистерна Львівського хімічного заводу. Чоловік помер на місці від отриманих травм.

Нещасний випадок трапився 15 квітня поблизу села Верба Дубенського району. Валерій керував білим мінівеном "Опель Віваро". У салоні автомобіля окрім нього було ще двоє пасажирів – 31-річна рівнянка Любов та її 10-річний син Роман.

По обіді водій мінівену зупинився на узбіччі траси. Близько 16-ої години на фургон несподівано наїхала вантажівка "ДАФ", якою керував 28-річний мешканець Львівської області Андрій. Галичанин рухався з боку Рівного у напрямку Львова.

"Водій вантажівки здійснив наїзд на мінівен, який стояв біля дороги у зустрічному напрямку. Автомобілі зіткнулися і автоцистерну від удару розвернуло", - каже Руслан Панасюк з прес-служби обласного управління ДАІ. – "Чому львів'янин раптово втратив над нею контроль – поки невідомо. За попередніми даними він не врахував дорожньої обстановки і не вибрав безпечної швидкості руху".

Шансів вижити у Валерія не було – автоцистерна на швидкості в'їхала у його автівку і зім'яла метал аж до середини салону. Удар був такої сили, що у мінівена відірвало одне колесо, яке викотилося на трасу. На рештках білого фургону залишилася синя фарба від кабіни "ДАФа".

Чоловік помер одразу, а жінка-пасажирка та її дитина отримали тілесні ушкодження. Їх обох швидка допомога забрала до травматологічного відділення районної лікарні.

"Водій вантажівки не постраждав. Після аварії він сам сильно шокований наїздом і не розуміє, як це могло трапитися", - додають в ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка розчавила мінівен. У ДТП загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути