середа, 17 квітня 2013 17:56

На Рівненщині у власному домі живцем згорів 54-річний чоловік

16 квітня вранці в селі Суховоля Володимирецького району на Рівненщині у будинку під час пожежі загинув 56-річний місцевий мешканець. Чоловік помер у власному домі.

"Про пожежу рятувальників повідомили о 7 годині 25 хвилин. На місце події виїхала чергова варта вогнеборців із селища Рафалівка Володимирецького району. На момент приїзду, у одній із кімнат дерев'яного житлового будинку горіли речі домашнього вжитку, а біля ліжка рятувальники виявили тіло господаря. Чоловіка відразу винесли на свіже повітря, але на жаль він вже був мертвим. Пожежу вдалося швидко локалізувати та не допустити поширення вогню на інші кімнати. Вогонь встиг тільки знищити речі домашнього вжитку в одній кімнаті та пошкодити стіни та стелю", - розповідає Дмитро Мельник із головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Автор: Фото: ДСНС
 

Чоловік загинув у власному домі. Йому було 56 років. Сусіди розповідають, що він мешкав сам і пиячив. Напередодні трагедії односельці бачили його п'яним.

"Попередня причина пожежі – паління у нетверезому стані. Наразі на місці події працюють фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій і міліції", - зазначають рятувальники.

Автор: Фото: ДСНС
 

Нагадаємо, що в січні цього року в селищі Квасилів під Рівним у власній квартирі під час пожежі загинули 71-річний батько та 49-річний його син. Тоді також причиною трагедії була необережність під час куріння.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині у власному домі живцем згорів 54-річний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути