пʼятниця, 05 липня 2013 14:35

На Рівненщині легковик розбився об фуру, в ДТП загинула людина
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У четвер 4 липня по обіді на міжнародній трасі Київ-Чоп на Рівненщині загинуло подружжя, яке їхало у іномарці "Форд Фієста". З невідомих поки що причин їхня автівка влетіла у вантажівку, що була припаркована на узбіччі. Жінка-водій та її чоловік отримали важкі травми. Чоловік помер на місці.

Зіткнення сталося близько 16-ої години неподалік райцентру Гоща. Незадовго до трагедії 57-річна Галина та її 58-річний чоловік Володимир повантажили у свій легковик кілька упаковок туалетного паперу і виїхали у напрямку столиці. Разом з собою узяли 4-річну онуку Іванку, посадили її позаду.

"За кермом "Форда Фієста" сиділа Галина, чоловік був пасажиром – сидів поряд із нею, - розповідає старший інспектор Світлана Марко з обласного відділу ДАІ. – Невідомо чому, але їхній легковик раптом винесло на праве узбіччя. "Форд" в'їхав ззаду у білоруську вантажівку "МАН", яка стояла біля дороги. Водій фури саме зробив технічну зупинку. Він навіть не бачив, що позаду на них несеться легковик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві перекинулася машина СБУшників, у якій перевозили врадіївського міліціонера

35-річний далекобійник Сергій з міста Могильов та його напарник сиділи у кабіні. Раптом обоє відчули сильний поштовх позаду і скрегіт. Чоловіки вискочили з фури на дорогу і побачили чорний розбитий легковик, який врізався у їхню вантажівку. Білоруси кинулися до постраждалих, щоб з'ясувати, чи вони ще живі.

Удар від зіткнення був такий потужний, що "Форду" вибило вітрове скло та зім'яло капот. З відкритих дверцят на асфальт вивалися спайки туалетного паперу, пляшки з водою, подушка.

Володимир помер у  на місці – його травми були несумісні із життям. Жінка-водій ще дихала. "Швидка допомога" забрала її до реанімаційного відділення міської лікарні Рівного.

"Маленьку пасажирку госпіталізували до Гощанської районної лікарні. Нині вона перебуває у травматологічному відділенні. Обставини цієї ДТП з'ясовують слідчі", - додають у ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині легковик розбився об фуру, в ДТП загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути