четвер, 08 листопада 2012 11:37

На Рівненщині дід розтрощив зятю голову за відро води і пішов топитися

На Рівненщині дід розтрощив зятю голову за відро води і пішов топитися
Ображений дід схопив молоток та тричі ударив ним зятя по голові. Фото: novorab.ru

Здався міліціонерам після убивства 86-річний Петро з села Сергіївка, що за 17 км від Рівного. Чоловік спершу забив свого зятя Дмитра молотком по голові, а потім проштрикнув ножем.

Петро Якович удівець, його дружина померла місяць тому. Пенсіонер проживав в одній хаті з донькою та її чоловіком.

Сусіди кажуть, що стосунки у них не склалися ще з перших днів знайомства – Дмитро часто ображав тестя. А пізніше став піднімати на нього руку. Остання в житті зятя сварка трапилася у вівторок 6 листопада.

"Дід прокинувся удосвіта, його донька вже поїхала по справах до Рівного. Зять дрімав на ліжку. Петро Якович пішов на кухню готувати сніданок і помітив, що у відрі закінчилася вода", - розповідає Олеся Шевченко, помічник начальника Рівненського районного відділу міліції. – "Пенсіонер розбудив зятя і попросив його набрати води з криниці, бо сам нездужає. У відповідь Дмитро обізвав тестя нецензурною лайкою та знову заснув".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині молода сім'я переїхала в новий будинок і знайшла труп колишнього господаря

Ображений дід схопив молоток та тричі ударив ним зятя по голові. Спросоння Дмитро навіть не зрозумів, що відбувається. Він пробував підвестися з ліжка і отримував новий удар. Потім Петро Якович схопив кухонного ножа і проштрикнув чоловікові живіт.

"Коли дід зрозумів, що накоїв – у відчаї захотів покінчити життя самогубством. Він поклав собі у сумку три цеглини, мотузку і пішов топитися до найближчого ставка", - додає Олеся Шевченко. – "Але дорогою дід одумався. Каже, що йому раптом почувся голос покійної дружини – вона просила його не робити суїциду. Дід послухався і вернувся додому".

Вдома дід з горя випив склянку оцту і залишився чекати повернення доньки. Вона і викликала міліцію до хати.

"Ніч Петро Якович провів у лікарні під міліцейською охороною – йому стало зле після випитого оцту", - кажуть у райвідділі МВС. – "Дід був тверезий, коли позбавив зятя життя. За навмисне вбивство уже порушено кримінальну справу".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині дід розтрощив зятю голову за відро води і пішов топитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути