четвер, 04 жовтня 2012 11:26

На Кіровоградщині молода сім'я переїхала в новий будинок і знайшла труп колишнього господаря

На Кіровоградщині молода сім'я переїхала в новий будинок і знайшла труп колишнього господаря
Останки пролежали у гаражі два роки. Фото: ТСН

Молода родина в Олександрії на Кіровоградщині задешево купила житловий будинок. Однак радіти довелось недовго, бо у гаражі знайшли труп чоловіка, повідомляє ТСН.

Дуже швидко подружжя з'ясувало, чому ця нерухомість за два останні роки поміняла трьох власників. Варто було лише голові родини взяти у руки лопату і розрити оглядову яму в гаражі, яка була засипана будівельним сміттям і землею.

Коли чоловік почав копати, почув якийсь дуже неприємний запах. Він викликав міліцію, і далі у гаражі працювали вже правоохоронці – вони відкопали загорнуте у поліетилен тіло чоловіка.

У небіжчику впізнали онука господарки будинку. Останки пролежали у гаражі два роки. Рідні думали, що чоловік на заробітках, тому і не шукали.

За кілька днів знайшли і вбивцю. Душогуб колись квартирував у цьому будинку. Він переконує, що вбив онука на замовлення рідної бабусі, бо той знущався над старенькою. Однак перевірити це неможливо, оскільки бабуся померла.

Слідчі кажуть - те, що вбивця нібито заступився за бабусю, його долі не полегшить. Адже вбивство за змовою карається ще більшим терміном ув'язнення. Вбивця нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цей злочин йому загрожує 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині молода сім'я переїхала в новий будинок і знайшла труп колишнього господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути