середа, 03 жовтня 2012 17:05

Машиніст з Кіровоградщини задушив примхливу дружину

Машиніст з Кіровоградщини задушив примхливу дружину
Чоловік був абсолютно тверезим і добре розумів, що коїть. Фото: kafanews.com

На Кіровоградщині машиніст залізниці вбив дружину через те, що вона постійно капризувала і була незадоволена його подарунками, повідомляє ТСН.

Жінка дорікнула супутнику життя за іномарку з механічною коробкою передач. А коли благовірний купив їй авто на автоматі - дружині не сподобався колір.

Це стало останньою краплиною в чаші його терпіння. Він пригадав усі 10 років спільного життя і вирішив із ним покінчити.

Він робив усе, щоб перетворити життя коханої на рай. Зарплату витрачав на задоволення її забаганок. Але замість дяки чув самі докори. За це чоловік вирішив жорстоко помститися.

"Вона сказала: "Ти що, прийшов мене вбивати?". Я говорю: "Так ". Взяв макогона і з правої руки вдарив її по потилиці. А у лівій руці у мене була шворка. Вона впала на живіт, я сів зверху, закинув двома руками за шию і ...", - сказав міліціонерам чоловік, жестом показуючи, що задушив дружину.

Після цього вбивця облив гасом хату, гараж, автівки і підпалив. Переконує: у такий спосіб хотів знищити усе, що нагадувало про вбиту і їхнє невдале спільне життя.

Правоохоронці кажуть, чоловік був абсолютно тверезим і добре розумів, що коїть. Вбивця у злочині зізнався, але каяття слідчі не помітили. За вбивство дружини йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Машиніст з Кіровоградщини задушив примхливу дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути