понеділок, 22 квітня 2013 17:25

На Рівненщині "Аudi" розтрощило "ВАЗ": постраждала 80-річна пасажирка

Автор: Фото: надані прес-службою ДАІ
 

У неділю, 21 квітня, зранку на автодорозі Київ-Чоп неподалік райцентру Дубно Рівненської області автомобіль "Audі-80" на швидкості врізався в легковик "ВАЗ 21011", який їхав у попутному напрямку. Пассажирку "ВАЗа" госпіталізували в райлікарню.

"ДТП зафіксовано о 9 годині 30 хвилин. Пригода сталася на ділянці об'їзної райцентру Дубно. Легковик "Audi-80" їхав зі сторони Рівного. Очевидно, що його водій не вибрав безпечну швидкість і не врахував дорожню обстановку. Він допустив зіткнення з попутним транспортним засобом "ВАЗ 21011", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Через сильний удар автомобіль "ВАЗ" розвернуло й викинуло на узбіччя. В нього вщент зім'ято багажник і розтрощено бампер. Постраждала 80-річна пассажирка легковика. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій шийної ділянки хребта. Постраждалу "швидка" доставила в травматологію Дубенської центральної райлікарні. 55-річний водій легковика не постраждала.

За кермом "Audi-80" був 44-річний мешканець Рівного. Він у ДТП також не постраждав.

"Це далеко не перша в цьому році пригода в області, коли автомобілі на швидкості врізаються в попутний транспорт. Так, 1 квітня, о першій ночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Бранів Корецького району автомобіль "Chevrolet Aveo" на швидкості врізався у вантажівку "КамАЗа". Водій легковика загинув на місці ДТП", - додають в обласному відділі ДАІ.

Нагадаємо, що 4 лютого на міжнародній автотрасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району Рівненської області мешканець столиці на автомобілі "Honda Civiс" врізався у фуру "Scania R420" з напівпричепом. 31-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "Аudi" розтрощило "ВАЗ": постраждала 80-річна пасажирка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути