пʼятниця, 14 грудня 2012 09:11

На Прикарпатті в СІЗО помер затриманий

На Прикарпатті в СІЗО помер затриманий
Фото: obozrevatel.com

В Івано-Франківській області в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) Коломийського міськвідділу міліції помер 42-річний раніше засуджений за крадіжки мешканець Коломиї.

Як повідомляє в четвер Сектор по зв'язках з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області, чоловік перебував у статусі підсудного і звинувачувався у шахрайстві з фінансовими ресурсами, привласненні і розтраті чужого майна, зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. Справу щодо підсудного розглядав суд.

У міліції зазначили, що оскільки підозрюваний не був на судові засідання, його оголосили в розшук і затримали. Чоловік пройшов медичний огляд, результати якого свідчили про те, що стан здоров'я дозволяє йому утримуватися в умовах ІТТ.

Через кілька годин після приміщення в ізолятор, затриманому стало погано і співробітники ІТТ викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО помер ув'язнений: матір заявляє про синці на тілі та зниклі зуби

"Оглянувши хворого і зробивши йому ін'єкції медичних препаратів, медики зробили запис у журналі первинного обстеження і реєстрації медичної допомоги, констатувавши задовільний стан чоловіка. Висновок про необхідність його госпіталізації лікарі не приймали", - повідомили в міліції.

Через деякий час після від'їзду швидкої допомоги правоохоронці помітили, що затриманому знову стало погано і ще раз викликали бригаду лікарів швидкої допомоги, а до її приїзду надавали чоловікові першу медичну допомогу. Незважаючи на вжиті медиками реанімаційні заходи, чоловік помер.

Остаточну причину його смерті встановлює судово-медична експертиза. За інформацією правоохоронців, під час огляду тіла померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті в СІЗО помер затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути