четвер, 15 листопада 2012 16:34

На Полтавщині батько зігнав злість на 2-річній дитині. Хлопчик опинився в лікарні

На Полтавщині батько зігнав злість на 2-річній дитині. Хлопчик опинився в лікарні
Батька можуть обмежити чи позбавити воліна строк від 2 до 5 років. Фото: kontry.ne

З 9 на 10 листопада у місті Кременчук Полтавщини 36-річний чоловік через сварку з дружиною, 26 років, побив власного 2-річного сина. Дитину зі струсом мозку забрала "швидка" допомога до лікарні.

"Ввечері подружжя вирішило піти у бар, відпочити. Дитину завели до знайомої, котра живе у багатоповерхівці у сусідньому дворі. У барі гарно випили і поскандалили, - розповіла Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - Чоловік викликав таксі і поїхав додому. Через трохи часу до квартири повернулася і жінка. Але зайти всередину не змогла — ключі були лише у чоловіка. Грюкала в двері, ніхто не відчиняв. Тому викликала міліцію і пожежників. Коли зайшли у квартиру батько спав. Був дуже п'яним. На голові і обличчі дитини відразу помітили багато синців. На тілі теж садна. Чоловік спросоння бурмотів, що він упав з сином на східцях. Але експерти іншої думки — ушкодження на тілі схожі на побиття".

Хлопця забрала "швидка" допомога. Лікарі виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій обличчя, тупу травму живота. Якщо медики підтвердять, що дитину побили, батька можуть обмежити чи позбавити воліна строк від 2 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині батько зігнав злість на 2-річній дитині. Хлопчик опинився в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути