середа, 28 березня 2012 10:45

На Одещині через пожежу загинули троє дітей

На Одещині через пожежу загинули троє дітей
Діти любили гратися із запальничкою. Фото: odesa.mns.gov.ua

27 березня о 19:11 оперативному черговому Головного управління МНС України в Одеській області надійшло повідомлення про те, що в селі Сухий Лиман Овідіопольського району, на вулиці Чорноморців 35, у приватному житловому будинку виникла пожежа, в результаті якої загинули 3 дитини: дві дівчинки 2-х та 6-ти років та один хлопчик 5-ти років.

Про це повідомили у прес-службі МНС у Одеській області.

"Як з'ясувалося, будинок поділений на дві частини, в одній з яких проживає молода пара з дітьми, а в другій – їх дідусь з бабусею. Під час виникнення пожежі діти були зачинені в кімнаті, батько з ранку пішов на роботу, мати поралася на подвір'ї, а дідусь з бабусею відпочивали у себе. Вони чули крики онуків за стіною, але не придали їм значення, оскільки гучна поведінка дітей в сім'ї – звична справа", - розповіли у прес-службі МНС..

За словами рятівників, запах диму відчула мати, коли зайшла з подвір'я в дім. Відчинивши двері дитячої кімнати, на неї обрушився вал диму. У шоковому стані жінка побігла до чоловіка на роботу, по дорозі, зустрівши сусіда, попросила його викликати пожежних.

У цей час бабуся намагалася винести малих на вулицю – усі вони вже були без ознак життя. Діти отруїлися продуктами горіння.

До місця виклику виїхали два пожежно-рятувальних відділення Київського районного відділу Головного управління МНС України в Одеській області. За годину вогнеборці ліквідували пожежу в кімнаті, загальна площа якої склала 30 м. кв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вночі згоріла районна лікарня

Причина виникнення загорання наразі встановлюється, але зі слів бабусі постійною іграшкою дітей була запальничка.

"Під час ліквідації пожежі постраждала мати дітей. У шоковому стані з отруєнням продуктами горіння каретою швидкої допомоги вона була шпиталізована до реанімаційного відділення Одеської обласної клінічної лікарні", - зазначили пожежники.

Родичам загиблих надавали психологічну допомогу психологи Головного управління МНС України в Одеській області.

На місці надзвичайної ситуації працює слідчо-оперативна група Овідіопольського РВ МВС.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині через пожежу загинули троє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути