четвер, 08 листопада 2012 11:23

На Нью-Йорк налетіла снігова буря: американці знову сидять у темряві
18

Снігова буря призвела до затримок сотень рейсів в аеропортах
Фото: Фото: Reuters
Буря в Нью-Йорку досягне максимальної інтенсивності в ніч на 7 листопада
Влада Нью-Йорка віддала розпорядження про евакуацію жителів прибережних районів
Робота громадського транспорту перервана, скасовано заняття в школах
Очікується, що в місті випаде близько трьох сантиметрів дощу і до п'яти сантиметрів снігу

Десятки тисяч жителів штатів Нью-Йорк, Нью-Джерсі і Коннектикут, постраждалих через ураган "Сенді", залишилися 7 листопада без світла через сніжну бурю. Так, тільки в місті Нью-Йорк, за даними Associated Press, зафіксовані близько 48 тисяч відключень електроенергії.

У числі тих, хто залишився без світла опинилися і жителі, в чиїх будинках електропостачання, перерване через "Сенді", було відновлено лише кілька днів тому. Ще близько 640 тисяч домогосподарств на північному сході США, які були знеструмлені через ураган, досі залишаються без електрики.

Напередодні снігового шторму, що супроводжується сильним вітром, влада Нью-Йорка віддала розпорядження про евакуацію жителів прибережних районів, яким може загрожувати підтоплення. Через ураган "Сенді" в Нью-Йорку сталася повінь - низка районів міста була знеструмлена, робота громадського транспорту перервана, скасовано заняття в школах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мангеттен пішов під воду: затопило вулиці та метро

За прогнозами метеорологів, сніжна буря в Нью-Йорку досягне максимальної інтенсивності в ніч на 7 листопада за місцевим часом (вранці 8 листопада за київським часом). Очікується, що в місті випаде близько трьох сантиметрів дощу і до п'яти сантиметрів снігу, а швидкість поривів вітру досягатиме сотні кілометрів на годину.

Снігова буря призвела до затримок сотень рейсів в аеропортах штатів Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Пенсільванія і Массачусетс. Більше 1,7 тисячі рейсів було скасовано. Найбільше число скасованих рейсів зафіксовано в аеропорту в Нью-Арку.

У результаті урагану "Сенді" на північному сході США загинули 113 людей, більше 40 жертв було зафіксовано в Нью-Йорку. Економічний збиток від "Сенді" поки повністю не оцінений. За попередніми розрахунками він оцінюється в кілька десятків мільярдів доларів.

Зараз ви читаєте новину «На Нью-Йорк налетіла снігова буря: американці знову сидять у темряві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути