понеділок, 30 січня 2012 15:16

На Миколаївщині вбили пенсіонера, який за часів СРСР відсидів за гомосексуалізм

На Миколаївщині вбили пенсіонера, який за часів СРСР відсидів за гомосексуалізм

На Миколаївщині невідомі вбили 71-річного пенсіонера, який ще за радянських часів побував у місцях позбавлення волі за статтею, яка передбачала покарання за нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Як відзначають в облУМВС, про вбивство 28 січня в чергову частину Березнегуватського райвідділу міліції повідомив голова сільської ради одного із сіл району.

Співробітники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції з'ясували, що про трагічну подію першою дізналася сусідка постраждалого. Жінка майже кожен день заходила до 71-річного односельчанина, пише "Преступности.нет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині син убив недолугого батька

Як констатують у міліції, сусідів багато пов'язувало - і самотність, і бажання обговорити всі події, що відбуваються в селі, в районі та в країні, і любов до оковитої. Напередодні місцева мешканка також заходила до чоловіка, ввечері вони домовилися про зустріч на наступний день, у суботу

До речі, жінка була майже єдина, хто підтримував дружні стосунки з потерпілим, який ще в радянські часи побував у місцях позбавлення волі за статтею, яка передбачала покарання за нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Експерт, оглянувши тіло потерпілого, який лежав на підлозі передпокою майже перед вхідними дверима квартири, встановив, що тілесні ушкодження у чоловіка є переважно у верхній частині тулуба - рана на голові, розбите обличчя і сліди від мотузки на шиї.

Зараз судово-медична експертиза встановлює причину смерті потерпілого. А огляд місця події показав, що невідомі особи намагалися ще й підпалити житлове приміщення.

Слідчим відділенням Березнегуватського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині"), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Проводяться заходи щодо встановлення обставин події, встановлюються особи людей, причетних до скоєння вбивства.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині вбили пенсіонера, який за часів СРСР відсидів за гомосексуалізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути