пʼятниця, 27 січня 2012 08:50

Кримчанку зарізав кухонним ножем п'яний залицяльник

Кримчанку зарізав кухонним ножем п'яний залицяльник

У Євпаторії (Крим) затримали 37-річного чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві місцевої жительки. Бездиханне тіло загиблої євпаторійки 23 січня виявили родичі, повідомили в МВС Криму, пише ТСН.

З'ясувалося, що за кілька днів до трагедії жінка привела на ніч у свою квартиру старого знайомого. Парочка познайомилася ще в січні минулого року. Тоді чоловік з напарником по роботі знімав у жінки кімнату, після чого переїхав до гуртожитку. В кінці року вони кілька разів зустрічалися випадково в місті. А 20 січня чоловік знову прийшов до знайомої позалицятися і залишився ночувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканка Донбасу, яка відсиділа за вбивство діда, зарізала батька

Вранці жінка пішла на роботу, при цьому запропонувала гостю пожити у неї. На радощах чоловік придбав літр самогону і сам його випив. До обіду повернулася господиня квартири та, побачивши свого нового співмешканця п'яним, стала проганяти його з квартири.

"Така поведінка розлютила п'яного чоловіка. Він схопив зі столу кухонний ніж і завдав хазяйці квартири кілька ударів. Через кілька хвилин від отриманих проникаючих ран жінка померла, а чоловік продовжив вживати спиртне. Йдучи з квартири, він прихопив із собою гроші, мобільник і ноутбук вбитої ", - розповіли в міліції.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваний уже був судимий, зараз він затриманий, йому загрожує за вбивство строк від 7 до 15 років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанку зарізав кухонним ножем п'яний залицяльник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути