субота, 28 січня 2012 14:01

Онук відомого російського режисера засуджений до смертної кари в США

Онук відомого російського режисера засуджений до смертної кари в США

Онук відомого театрального режисера Федора Коміссаржевського засуджений в США до смертної кари. Вирок 31-річному Джошуа Коміссаржевському оголосив суддя міста Нью-Хейвен штату Коннектіткут. На смертній карі раніше наполягло журі присяжних, повідомляє "Эхо Москвы".

Потрійне вбивство Коміссаржевский разом зі своїм спільником здійснили в 2007 році. Вночі вони увірвалися в будинок лікаря Вільяма Петіта, зв'язали його і кинули в підвал. Господиню будинку вони холоднокровно задушили, а двох дочок, молодшій з яких було всього 11, били і гвалтували протягом кількох годин. Пізніше будинок вирішили спалити, щоб приховати всі докази.

Обидві дівчинки загинули, однак батькові дивом вдалося вибратися з вогню. Самі злочинці згодом назвали своє діяння "пограбуванням, яке вийшло з-під контролю".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Онук відомого російського режисера вбив трьох людей в США

На суді Коміссаржевский зізнався, що шкодує про скоєне і поклав велику частину провини на свого спільника. Його також засудили до смертної кари. Остання страта в Коннектикуті відбулася 7 років тому. Спостерігачі відзначають, що Коміссаржевский, швидше за все, проведе у в'язниці багато років, перш ніж вирок буде приведений у виконання.

Федір Коміссаржевский - відомий театральний режисер і педагог був автором численних вистав, у тому числі у Большому і Малому театрах. На честь його сестри Олександри Коміссаржевської названий Академічний драматичний театр в Петербурзі.

Зараз ви читаєте новину «Онук відомого російського режисера засуджений до смертної кари в США ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути