пʼятниця, 06 січня 2012 15:05

На місці масштабної пожежі в центрі Одеси знайшли елементи вибухівки

На місці масштабної пожежі в центрі Одеси знайшли елементи вибухівки

Головне управління МВС України в Одеській області порушило кримінальну справу за фактом пожежі в будинку по вул. Тираспольській, 24, під час якого загинув 26-річний громадянин Російської Федерації і серйозно постраждав 28-річний громадянин Казахстану.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області в п'ятницю, за попередніми висновками експертів причиною пожежі став вибух природного газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одинока вчителька згоріла живцем на Рівненщині

Однак джерело агентства у відомстві повідомило, що розглядається й інша причина: необережне поводження з вибуховими речовинами.

"На місці пожежі були знайдені докази, що дозволяють припустити, що перед пожежею в квартирі, де перебували іноземні громадяни, загорілась вибухова речовина", - повідомило джерело.

Деякі одеські ЗМІ повідомляють, що на місці пожежі також були знайдені елементи саморобних вибухових пристроїв, а у опікового відділення, куди був доставлений потерпілий громадянин Казахстану, чергує патруль міліції, посилений співробітниками "Беркута".

Нагадаємо, 4 січня о 12.00 в центрі Одеси на вулиці Тираспольській сталася пожежа у квартирі житлового 2-поверхового будинку. Через пожежу загинув чоловік - росіянин.

Зараз ви читаєте новину «На місці масштабної пожежі в центрі Одеси знайшли елементи вибухівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути