пʼятниця, 17 лютого 2012 12:09

На луганській шахті слюсаря засипало вугіллям

На луганській шахті слюсаря засипало вугіллям

Слюсар-ремонтник загинув на шахті "Вергелівська" державного підприємства "Луганськвугілля" (м. Брянка Луганської області), повідомляється на сайті Профспілки працівників вугільної промисловості України.

Трагедія сталася 16 лютого. Слюсар-ремонтник отримав наряд на дроблення і доставку вугілля в Ланкаширскую котельню, яка знаходиться на балансі шахти. Близько 22.00 друкарка котельні при завантаженні вугілля побачила в нижній частині бункера ногу, яка виступає з вугільної маси. Вона повідомила про ситуацію диспетчеру шахти, на підприємство прибула бригада реанімаційно-протишокової групи. Медики констатували смерть робітника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шахті "Дніпровська" спалахнув метан: 5 шахтарів постраждали

За попередньою версією, поки з незрозумілих причин при дробленні вугілля слюсар-ремонтник впав у вугільний бункер і був засипаний вугільної масою.

Нагадаємо, вранці в четвер на шахті в місті Ровеньки в гірничій виробці на горизонті 780 м під час опускання платформи з ув'язаними металевими трубами розірвався один із кріпильних канатів. В результаті загинув гірник, ще 9 травмовані.

Зараз ви читаєте новину «На луганській шахті слюсаря засипало вугіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути