Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 14:12

На Луганщині п'яна мати задушила 2-річну дитину-інваліда

На Луганщині п'яна мати задушила 2-річну дитину-інваліда
Фото: news.online.ua

У міліції здивувалися холоднокровності мешканки Свердловська, яка, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, задушила власного 2-річного сина інваліда.

Про це "Східному варіанту" повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю управління МВС України у Луганській області.

Так, 14 грудня у чергову частину міліції звернувся лікар швидкої допомоги, який повідомив, що в квартирі будинку на кварталі 60 років СРСР до їхнього приїзду помер дворічний хлопчик.

За висновком медичного експерта, смерть малюка настала внаслідок механічної асфіксії. За версією оперативників, задушити дитину цілком могла його мати.

В ході першого ж допиту 29-річна свердловчанка зізналася у скоєному злочині. Даний факт був зафіксований у Єдиному реєстрі досудових розслідувань і кваліфікований за ст. 115 ч. 2 п. 2 КК України "умисне вбивство малолітнього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з благополучної родини викинула у лісі власну новонароджену дитину

"У ході опитувань сусідів, - продовжує свій коментар слідчий капітан Бобров, - стали відомі наступні подробиці. Дана молода жінка ніде не працювала, а існувала на дитячу допомогу. Тверезою її рідко бачили. З квартири періодично доносився крик малюка, якого вона морила голодом. Мене вразило інше: на моє запитання сусідам, чому ви не повідомили про ці факти дільничному, вони лише знизували плечима".

Спілкуючись з підслідною, правоохоронці дивувалися її холоднокровності. Вона чітко називала дати, коли отримувала допомогу на малюка. Але при цьому вона не могла навіть пригадати, чи годувала дитину в той день, коли було скоєно вбивство. Раціон його харчування складався з бананів, печива і кефіру. Часто мати залишала сина одного голодного у будинку на добу. У квартирі, де "існував" малюк, не було ні газу, ні електрики.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині п'яна мати задушила 2-річну дитину-інваліда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути