середа, 10 вересня 2014 13:12

На Луганщині підірвали автівку з прикордонниками, троє загиблих

На Луганщині підірвали автівку з прикордонниками, троє загиблих
Фото: google.com.ua

У Державній прикордонній службі України констатують, що за минулу добу на кордоні з РФ зафіксовані факти порушення перемир'я з російської сторони, а також продовжується переміщення підрозділів і техніки Збройних сил РФ і рух військових колон по території України.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, напередодні о 14.45 поблизу н.п. Нижньобараниківка (Луганська обл.) на вибуховому пристрої підірвався прикордонний наряд, який рухався на автомобілі "УАЗ". В результаті вибуху загинули 3 прикордонника: два - на місці події, один - під час транспортування в медичний заклад, ще 2 отримали важкі поранення.

Активно здійснюється повітряна розвідка Російської Федерацією. Протягом доби прикордонники двічі фіксували БПЛА: на одному з блокпостів поблизу Маріуполя та на адміністративному кордоні з Кримом на ділянці пункту контролю "Чонгар".

РФ продовжує концентрувати бронетехніку, сили бойовиків і регулярних військ в Новоазовському районі Донецької області, також відзначають у прикордонному відомстві. Так, поблизу н.п. Саханка Новоазовського р-ну виявлено 50 одиниць важкої військової техніки (танки, БМП, БТР, вантажні автомобілі). Також з РФ в Новоазовськ зайшли 2 танки, 3 САУ і 8 "Уралів" з особовим складом. В районі н.п. Безіменне Новоазовського р-ну спостерігається велике скупчення техніки і живої сили противника, в тому числі засобів радіорозвідки.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині підірвали автівку з прикордонниками, троє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути