неділя, 07 липня 2013 18:11

На Кубані зійшли з рейок п'ять вагонів пасажирського поїзда Адлер-Новосибірськ

На Кубані зійшли з рейок п'ять вагонів пасажирського поїзда Адлер-Новосибірськ
Фото: kuban.aif.ru

У Краснодарському краї п'ять вагонів пасажирського поїзда Адлер-Новосибірськ зійшли з рейок, повідомляє РИА Новости. За попередніми даними, постраждали 70 людей, шестеро з них отримали важкі травми.

Спочатку агентство повідомляло, що загиблих і постраждалих немає. Тим часом ІТАР-ТАСС повідомляє тільки про 20-25 постраждалих, не уточнюючи відомостей про їх стан. "Інтерфакс" з посиланням на джерело в силових структурах повідомляє про 76 постраждалих, шестеро з яких були госпіталізовані. Джерело агентства стверджує, що ніхто з потерпілих не загинув і не отримав важкі травми.

Схід з рейок стався в 17:08 неділі, 7 липня, на перегоні Кисляковським-Криловська. Місце події оточене поліцією. Всього у складі потягу було 19 вагонів. Точних відомостей про причини інциденту немає. За даними джерела ІТАР-ТАРС, причиною сходу могло стати екстрене гальмування, до якого вдався машиніст, проте підтвердження цієї версії не надходило. У МВС стверджують, що версія теракту на залізниці не розглядається, а причиною інциденту міг стати технічний чинник.

Зараз ви читаєте новину «На Кубані зійшли з рейок п'ять вагонів пасажирського поїзда Адлер-Новосибірськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути