пʼятниця, 18 травня 2012 10:07

На Київщині колишні зеки катували і вбили батька з сином

На Київщині колишні зеки катували і вбили батька з сином
Трьох підозрюваних затримали менше ніж за добу. Фото: urr.org.ua

На Київщині зловмисники жорстоко катували чоловіка та його сина, а потім вбили обох. Про це повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на подвір'ї одного з дачних кооперативів Київської області місцевий мешканець виявив тіло чоловіка із перерізаним горлом.

Після приїзду слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що у дворі вбили 42-річного сина власника будинку. Смерть потерпілого настала від ножових поранень тулуба та трьох колото-різаних поранень шиї. Тіло самого господаря, 67-річного пенсіонера, з численними ножовими пораненнями всього тіла та слідами від нелюдських катувань правоохоронці знайшли в одній із кімнат дачі. Загибель чоловіка, вочевидь, була страшною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині чоловік вбив, а потім зґвалтував 9-річного хлопчика

Швидкими оперативними заходами трьох підозрюваних затримали менше ніж за добу. Двоє з них вже були раніше засуджені: один за крадіжки, а інший - за вбивство.

З'ясувалося, зловмисники довідалися, що голова родини продав квартиру в Києві. Тож, вдершись уночі до дачного будинку пенсіонера нелюди мали намір заволодіти грошима. Втім так і не вибивши зі своїх жертв зізнання, де саме знаходяться кошти, вбивці розжилися всього на 700 грн і мобільними телефонами господаря. Батька закатували першим, а почувши, що приїхав син, убили і його.

Наразі у вбивць вилучені речові докази, вони зізналися у скоєному і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині колишні зеки катували і вбили батька з сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути