середа, 19 червня 2013 14:38

На Київщині хлопця били і катували паяльною лампою

На Київщині хлопця били і катували паяльною лампою
Фото: www.youtube.com

Три місцевих жителя міста Тетіїв, що на Київщині, познущалися над 21-річним хлопцем, використовуючи підігріту паяльну лампу.

Як повідомили "Київ.Коментарям" у обласному управлінні МВС, про поранення, які отримав хлопець, у міліцію повідомила медсестра.

Міліціонери з'ясували, що після раптово виниклої сварки між ним та чоловіками, хлопця силою затягнули до автівки, та вивезли за межі населеного пункта, де почали знущатися, використовуючи при цьому підігріту паяльну лампу. Цього виявилося замало - юнака ще й побили, а після - відпустили.

Підозрюваних у даному правопорушенні затримали, вони у всьому зізналися. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального Кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Зловмисникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині хлопця били і катували паяльною лампою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути