понеділок, 09 вересня 2013 16:08

На Кіровоградщини від вибуху газового балону постраждали три жінки

У селі Плетений Ташлик Маловисківського району Кіровоградської області 6 вересня у 16-квартирному двоповерховому будинку стався вибух газового балону.

Внаслідок цього травмовано трьох мешканок. 45-річна дочка власниці квартири, де стався вибух, обпекла обличчя. Їхні 53-річна і 27-річна сусідки отримали тяжкі травми голови.

Усіх постраждалих доставлено до Маловисківської центральної районної лікарні, повідомляють в прес-центрі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області.

Прибувши на місце події, рятувальники винесли з приміщення балон, щоб запобігти пожежі, розповів керівник Микола Леськів з Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За його словами, у цьому всі мешканці користуються балонним газом.

"Вибух стався у 2-кімнатній квартирі на першому поверсі. За попередньою інформацією, на балоні був знятий редуктор і вибух стався, коли дочка власниці квартири запалювала газ. Вибухом у квартирі винесло три віконні рами, вхідні і міжкімнатні двері. У сусідській квартирі другого під'їзду впала перегородка. Нею травмовано найстаршу жінку. Наймолодша із постраждалих в цей момент знаходилася теж в своїй квартирі по-сусідству, в цьому ж під'їзді, де стався вибух. Старша сусідка отримала закриту черепно-мозкову травму, молодша відкриту черпо-мозкову травму. Обидві перебувають у тяжкому стані", - сказав Леськів.

Від вибуху в будинку пошкоджено вісім квартир. 9 вересня фахівці "Проектно-вишукувального інституту "Кіровоградагропроект" проведуть обстеження будинку на предмет подальшої експлуатації та нанесеної шкоди.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщини від вибуху газового балону постраждали три жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути