вівторок, 03 вересня 2013 14:44

Трагедія у Криму: через вибух гранати загинув селянин, його сусід — у лікарні

В одному з сіл Сакського району сталася трагедія: внаслідок вибуху гранати постраждали двоє селян. 59-річний чоловік отримав смертельні поранення, а його 42-річний сусід був госпіталізований, повідомляє прес-служба УМВС України.

Зі слів травмованого, пізно ввечері 31 серпня до нього в гості прийшов його 59-річний сусід, який знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловіки вирішили покурити у дворі і в цей час гість потерпілого, діставши з кишені, кинув до його ніг петарду.

42-річний господар будинку відскочив убік і раптом помітив у руках п'яного сусіда пристрій, схожий на гранату. Через кілька секунд пролунав вибух, наслідки якого виявилися трагічними.

Автор: Фото: mvs.gov.ua
 

Інформація про подію була зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, за фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 115 КК України, а також за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї та боєприпасів) Кримінального кодексу.

У ході опитування сусідів загиблого правоохоронці змогли встановити, що самотній чоловік раніше неодноразово висловлював наміри покінчити життя самогубством.

У ході огляду домоволодіння загиблого співробітниками міліції було виявлено та вилучено 55 патронів різного калібру, які зберігалися без встановленого законом дозволу.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія у Криму: через вибух гранати загинув селянин, його сусід — у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути