середа, 18 вересня 2013 13:50

На Кіровоградщині тіло 58-річного чоловіка пролежало у дворі вбивці майже дві доби

На Кіровоградщині затримано 28-річного чоловіка, який вбив свого знайомого 58-річного жителя Черкащини. Останній приїхав до молодшого в Гайворонський район в гості. Підозрюваний поклав тіло вбитого чоловіка у його ж "Жигулі" й залишив там до наступного дня, а потім своєю підводою вивіз за село на смітник.

"До нашого райвідділу звернулася родичка старшого чоловіка й повідомила про його зникнення. Жінка розповіла, що він поїхав на власному автомобілі у гості до друга, який проживає в одному з сіл Гайворонського району. Мовляв, уже кілька тижнів про нього нічого не відомо", - повідомив начальник Гайворонського райвідділу міліції Віталій Тимченко.

Правоохоронці відразу ж виїхали за вказаною адресою.

"На території домоволодіння стояли старенькі "Жигулі" зниклого чоловіка. Молодий господар пояснив, що кілька днів тому він справді зустрів гостя. Але того ж дня той поїхав, навіть не повідомивши куди, а машину залишив йому на зберігання. Однак при огляді в салоні автомобіля працівники міліції виявили сліди крові. З'ясувалося, що між старшим та молодшим чоловіком під час застілля виникла сварка. Тому що господар гостя приревнував до своєї дружини. Розізлившись, чоловік схопив палицю та наніс кілька ударів "супернику".

Дружина та її матір пішли у будинок. Ображений чоловік продовжив бити гостя дерев'яним підлокітником від дивана та металевим прутом по тулубу і голові. Побачивши, що його жертва непритомна, зловмисник залишив тіло на подвір'ї. Вранці загорнув тіло у ковдру і поклав до салону "Жигулів". Наступного дня чоловік вивіз небіжчика підводою на смітник за населеним пунктом та прикрив його сміттям", - розповів заступник начальника Ігор Яковлєв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального Кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Автор: Фото: УМВС України у Кіровоградській області
 

 

Автор: Фото: УМВС України у Кіровоградській області
 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині тіло 58-річного чоловіка пролежало у дворі вбивці майже дві доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути