середа, 24 липня 2013 19:48

На Кіровоградщині після сварки жінка ризикнула перелізти зі своєї лоджії на сусідську

На Кіровоградщині після сварки жінка ризикнула перелізти зі своєї лоджії на сусідську

23 липня о 17.05 в місті Олександрія Кіровоградської області до рятувальників подзвонили працівники міліції. Попросили надати допомогу по зняттю 24-річної потерпілої жінки з балкону четвертого поверху дев'ятиповерхового житлового будинку.

"Цей будинок розташований у мікрорайоні Перемога. В ньому понад місяць тому із 40-річним чоловіком почала мешкати ця жінка. Вчора під вечір почали сваритися. Коли чоловік дізнався, що до них іде "теща", вхідні двері підпер диваном і ліг на нього спати. Через що постраждала не могла вийти із заблокованої квартири", - розповів начальник прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградщини Микола Леськів.

Старша жінка була змушена викликати міліцію.

"А вони вже подзвонили у нашу службу. Молода жінка стояла на балконі. До якого підставили висувну драбину. По ній на допомогу жінці поспішили два рятувальники. Знизу жінку підстраховував старший лейтенант Володимир Собовенко, а зверху підтримував сержант Олександр Яструб. Але, коли постраждала благополучно опинилася на землі, раптом втратила свідомість. Довелося викликати ще й швидку", - додав Леськів.

У міліції кажуть, як стало відомо, що жінка перебувала на сусідському балкону.

"Після сварки і заблокованих дверей вона ризикнула перелізти зі своєї лоджії на сусідську. Двері в квартиру були відкриті. Хоч господарів дома й не було. Вона не стала виходити через вхідні двері, хоч могла це зробити, а перейшла на балкон із передньої сторони будинку й там залишалася до приїзду міліції. На "102" дзвонили і випадкові перехожі, які й бачили, що жінка перелазить з однієї лоджії на іншу. Можливо подумали, що злодійка", - розповіла прес-секретар обласної міліції Віталіна Бевзенко.

Після того, як роз'їхалися всі служби, стало відомо, що співмешканець постраждалої вистрибнув із вікна. В тяжкому стані його доставлено до реанімації. Поки що по даному факту відкрите кримінальне провадження за статтею щодо хуліганства. Якщо чоловіку стане краще і він зможе розказати свою версію, можливо статтю змінять на іншу.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині після сварки жінка ризикнула перелізти зі своєї лоджії на сусідську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути