Ексклюзиви
середа, 07 вересня 2011 11:54

На Київщині знову обчистили банкомат "Аваля"

На Київщині знову обчистили банкомат "Аваля"

Знову пограбували банкомат "Райффайзен Банк Аваль". Цього разу в місті Біла Церква на суму понад 500 000 гривень. Розповіли у відділі зв'язків з громадськістю УМВС у Київській області

Вночі з п'ятого на шосте вересня знову пограбували банкомат "Райффайзен Банк Аваль". Пригода трапилася у місті Біла Церква Київської області.

"Як і минулого разу зловмисники за допомогою інструментів відкрили задню стінку грошового автомату і забрали кошти, понад 500 000 гривень. Знаходився банкомат у приміщенні Міської лікарні № 1 в холі поліклініки. За іронічним збігом обставин, незадовго до крадіжки у будівлі старі вікна і двері замінили на нові пластикові. Цим, напевно, з легкістю скористалися крадії", - розповіла Марія Синельникова з прес-служби міліції.

Виявив зламаний банкомат завідувач поліклініки о 10 годині ранку. Він і повідомив співробітників банку та правоохоронців. Зі слів останніх банкіри вкотре проігнорували правила безпеки, заощадивши на сигналізації, охороні та відео спостереженні.

Нагадаємо, декілька днів тому подібний випадок стався у Борисполі. Тоді зловмисники винесли мільйон гривень. Наразі ведеться слідство, крадіїв розшукують.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині знову обчистили банкомат "Аваля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути