Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2012 15:23

На Київщині китаєць порізав 3-х місцевих, один з поранених помер на місці

На Київщині китаєць порізав 3-х місцевих, один з поранених помер на місці
Добряче "підігріті" алкоголем брати вирішили піти до родичів боржника за грошима. Фото: cbczgbcz.beon.ru

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 22:00 надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що у селі Жердова Київської області троє чоловіків отримали численні ножові поранення.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

За словами голови прес-служби МВС у Київській області Миколи Жуковича ножові поранення завдав китаєць.

Упродовж п'яти хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, на передодні трагедії зустрілися троє братів для того, щоб випити "по сто грам" за Великдень. Святкове застілля розпочалося із самого ранку. Коли закінчилися спиртні напої та гроші, старший із братів згадав, що один із місцевих жителів винен йому двадцять гривень. Добряче "підігріті" алкоголем брати вирішили піти до родичів боржника за грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді азартний гравець підрізав адміністраторку

"Двері будинку відчинив 48-річний чоловік сестри позичальника та намагався пояснити нетверезим молодикам, що дружини вдома немає. Втім чоловіки дуже образились, що не отримали бажаних коштів. Не тямлячи себе від гніву, схопили до рук палиці та почали бити іноземця. Чоловік забіг на кухню і схопив кухонний ніж, намагаючись захиститися почав розмахувати ним перед кривдниками. Від отриманих травм 22-річний брат помер на місці, а інші два отримали тяжкі тілесні ушкодження", - повідомили у прес-службі міліції.

Відносно горе-чоловіка порушили кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Ведеться слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «На Київщині китаєць порізав 3-х місцевих, один з поранених помер на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути