середа, 05 лютого 2020 18:41

На канал "1+1" прийшли з обшуком

На канал "1+1" прийшли з обшуком
Обшуки проходять у редакції "Секретних матеріалів". Фото: 112

СБУ проводить обшуки у редакції програми "Гроші" телеканалу "1+1".

Обшукують будівлю за адресою: вулиця Куренівська, 18. Трансляцію з місця події веде журналіст "1+1" Володимир Тимофійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Тростянецької ОТГ обшукали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди

Дозвіл на обшук дав Шевченківський суд Києва. Розслідування проводиться за статтею КК "Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації".

Слідчий СБУ запропонував журналісту Євгену Куксіну добровільно видати технічні засоби для негласного отримання інформації. Він фігурує у кримінальній справі.

Один із співробітників СБУ попросив Куксіна надати пароль до входу в операційну систему на його робочому комп'ютері. Той відмовився. Системний блок робочого комп'ютера Куксіна вилучили. Співробітники СБУ з'ясовували, за якими ще комп'ютерами працював Куксін. Слідчі змогли отримати доступ до іншого комп'ютера і вивчали вміст усіх його папок і файлів.

"Дзеркало тижня" повідомляло, що президент Володимир Зеленський вже на наступний день після публікації записів наради прем'єр-міністра Олексія Гончарука отримав від СБУ інформацію про те, хто міг його прослуховувати. За даними джерел у СБУ та МВС, ролик монтували на комп'ютері журналіста з програми розслідувань на ТВ, яка виходить на одному з найбільш рейтингових каналів країни.

Столичні правоохоронці сьогодні обшукують магазини відомої торговельної мережі через продаж фальсифікованих речей, маркованих відомими світовими брендами.

Зараз ви читаєте новину «На канал "1+1" прийшли з обшуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути