вівторок, 26 лютого 2019 16:49

На Хмельниччині сталась унікальна ДТП з тваринами
1

Злодій залишив коней і намагався загубитися у дворах 9-поверхівок
Фото: denzadnem.com.ua

В райцентрі Шепетівка Хмельницької області 24-річний чоловік на викрадених конях в'їхав у припаркований біля тротуару "Audi".

"Наприкінці робочого дня 57-річний потерпілий зайшов у гості до товариша, а коней прив'язав на вулиці. Та невдовзі до хати забіг сусід господаря і повідомив, що коней вкрали. Чоловіки одразу ж кинулись навздогін. А зловмисник на такій швидкості утікав, що протаранив підводою припаркований на узбіччі автомобіль, від чого того аж відкинуло убік", - повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

Злодій залишив коней і намагався загубитися у дворах 9-поверхівок, але потерпілий з товаришами наздогнали його і викликали працівників поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці затримали злодія в законі

На злодія склали адмінпротокол за вчинення ДТП без потерпілих, а слідчі відкрили кримінальне провадження про крадіжку. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі. До речі, чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.

У Києві чоловік кавказької зовнішності напав на літню жінку і вихопив у неї з рук сумку.Повернули вкрадене перехожі, на очах яких стався злочин.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині сталась унікальна ДТП з тваринами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути