понеділок, 09 липня 2012 13:06

На Хмельниччині солдат відбив озброєний напад на склад боєприпасів

На Хмельниччині солдат відбив озброєний напад на склад боєприпасів
Вадим Кирилюк відбився від нападника і захистив склад. Фото: прес-служба Міноборони.

8 липня чатовий гарнізонної варти з охорони об'єкту факультету військової підготовки Кам'янець-Подільського Національного університету імені Івана Огієнка відбив напад злочинця, який намагався заволодіти його штатною зброєю та проникнути на територію складу інженерних боєприпасів.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

"Подія трапилася близько другої години ночі. Невідомий у масці, озброєний ножем, напав на солдата строкової військової служби Вадима Кирилюка, який був у патрулі. Дистанція не дозволяла застосувати вогнепальну зброю, і солдат прийняв єдине правильне рішення – вступив із правопорушником в рукопашний бій. Під час бійки Кирилюк травмував руку", - повідомили у Міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківську військову частину атакували невідомі: результат - 2 трупи

Злочинець почав тікати. Попереджувальний постріл не зупинив його. Долаючи межу охороняємого об'єкту, чоловік пошкодив горлянки. Тим часом чатовий оперативно сповістив про скоєний на нього напад.

Першим на місце події прибув наряд по полігону. Вони затримали нападника і передали співробітникам міліції. Порушник, особа якого на даний час встановлюється, перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні. Його стан здоров'я лікарі оцінюють як важкий.

Солдату Кирилюку було надано кваліфіковану першу медичну допомогу. Зараз він перебуває у військовому шпиталі Хмельницького гарнізону. Стан здоров'я солдата – задовільний.

З метою з'ясування причин та обставин цього зухвалого нападу призначено службове розслідування. На місці події працюють правоохоронні органи.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині солдат відбив озброєний напад на склад боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути