Ексклюзиви
субота, 28 червня 2014 16:30

На Херсонщині затримали поплічника терориста Безлєра

На Херсонщині затримали поплічника терориста Безлєра
Фото: www.segodnya.ua

26 червня СБУ затримала у Новоолексіївці Херсонської області в потязі "Донецьк – Севастополь" громадянина України, члена терористичної організації, що діє на Сході України, ватажка групи бойовиків на прізвисько "Чех".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Отримуючи завдання безпосередньо від одного з терористів Ігоря Безлєра ("Бес"), "Чех" керував групою з 25 бойовиків, яка забезпечувала пересування військової техніки (зенітні установки, танки) та диверсантів з території Росії до Слов'янська та Горлівки. У червні ц.р. "Чех" брав участь у збройних нападах на українських силовиків в районі м. Горлівка Донецької області, а також містах Антрацит і Красний Луч Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Наразі перевіряється причетність групи бойовиків та найманців під керуванням "Чеха" до обстрілу українських військових літаків та до вбивства військовослужбовців частин та підрозділів, задіяних в АТО.

"Слідчим відділом УСБУ в Херсонській області стосовно цієї особи зареєстроване кримінальне провадження за ч.1. ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації) та внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Йому оголошено підозру про злочин та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - зазначили у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині затримали поплічника терориста Безлєра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути