понеділок, 28 жовтня 2013 11:18

На Херсонщині таксист застрелив 22-річного клієнта

На Херсонщині таксист застрелив 22-річного клієнта
Фото: news.pn

У місті Нова Каховка, неподалік від автовокзалу, 43-річний таксист застрелив 22-річного хлопця, повідомляє прес-служба МВС.

Конфлікт розпочався вранці. П'яний хлопець попросив таксиста підвезти його до Берислава. По дорозі пасажир попрохав зупинитися біля магазину та позичити йому грошей. Таксист запитав, як пасажир без грошей збирається розраховуватись за поїздку. Проте хлопець запевнив, що з цим проблем не буде. Почалась сварка, після якої водій залишив пасажира по дорозі до Берислава і поїхав назад.

Увечері цього ж дня чоловіки випадково зустрілися в районі Новокаховського автовокзалу. 22-річний хлопець почав ображати таксиста, але той просив, щоб хлопець його не провокував. Словесна сварка переросла у бійку, під час якої таксист дістав пістолет і зробив 4 постріли. Коли він зрозумів, що хлопець мертвий, то разом із двома своїми знайомими вирішив відвезти його додому, щоб приховати злочин. Проте, коли померлого хлопця привезли додому, його близькі одразу ж викликали "швидку" та міліцію.

Після проведення експертизи було встановлено, що смерть молодика настала внаслідок вогнепального поранення грудної клітки з пошкодженням легеневої артерії.

Після затримання чоловік заявив правоохоронцям, що не подумав, що може вбити людину тренувальним пістолетом.

Нині триває слідство. 43-річному чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Також слідством вирішується питання про притягнення ще двох осіб до кримінальної відповідальності.

 

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині таксист застрелив 22-річного клієнта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути