четвер, 18 травня 2017 16:35

На двері квартири повісили бойову гранату

На двері квартири повісили бойову гранату
Гранату помітила сусідка і повідомила поліцію ФОТО: 03656.com.ua

У місті Дубно на Рівненщині чоловікові на двері квартири повісили бойову гранату. Інцидент стався 18 травня, на вулиці Грушевського, 156.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє".

"Гранату знайшли на першому поверсі 5-го під'їзду багатоповерхівки. Одна із мешканок будинку якраз йшла на роботу та помітила на ручці дверей предмет, схожий на бойовий пристрій. На місце викликали працівників екстрених служб. Евакуювали 25 жителів будинку. Серед них - семеро дітей. Підтвердили, що предметом є граната РГД-5. Чоловіка, якому призначалась граната, у квартирі не було. Однак постраждати від вибуху могли інші мешканці", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вантажівки прикріпили німецький снаряд

Сусіди власника помешкання розповіли, що такі попередження чоловік отримує не вперше. Раніше двері квартири обливали газом та підпалювали. Сусіди вважають, такі витівки через борги. Так це чи ні — встановлять правоохоронці.

Гранату Ф-1 кинули до приватного будинку в селі Овсяки Гребінківського району на Полтавщині. Помешкання належить інструктору батальйону "Торнадо". Кинули гранату Ф-1 у бік кімнати, де спав чоловік із чотирма дітьми. Ніхто не постраждав, граната до кімнати не потрапила. Повилітали вікна й розвалився асфальт. На калитку теж повісили гранату. За словами чоловіка, це не перший напад на нього.

Зараз ви читаєте новину «На двері квартири повісили бойову гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути