Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 16:28

На Донеччині собака відгриз голову господарю-інваліду

На Донеччині собака відгриз голову господарю-інваліду
Фото: gavgavka.com

У чергову частину Добропільського міського відділу міліції звернулася мешканка м.Білозерське Донецькій області. Жінка розповіла, що коли прийшла відвідати свого 67-річного інваліда-батька, виявила його обезголовлений труп на веранді будинку. Двері були зачинені, дочка потерпілого відкрила їх своїм ключем і не встигла переступити поріг, як з будинку вибіг собака господаря.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Фахівці приступили до огляду. Будь-яких інших пошкоджень на тілі потерпілого зафіксовано не було. Голову виявили в сусідній кімнаті, шкірні покрови були відсутні. Всі двері і вікна в будинку були в цілості і закриті зсередини, порядок в будинку не порушений, нічого не викрадено, слідів боротьби або присутності сторонніх так само не виявлено. Міліціонери встановили, що пенсіонер зловживав спиртними напоями і проживав один, востаннє сусіди його бачили за два дні до події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна американка покусала свою матір і собаку до крові

Труп чоловіка був направлений в Донецьке обласне бюро СМЕ для проведення експертизи з метою встановлення причини смерті. В очікуванні висновку експертів правоохоронці відпрацьовували всі можливі версії скоєння даного злочину. Було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За наслідками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть потерпілого наступила від здавлення органів шиї тупими предметами з обмеженою травмуючою поверхнею, якими могли бути щелепи собаки. У зв'язку з цим слідчим відділом Добропільського МВ кримінальне провадження було закрите на підставі п.2 ч.1 ст.284 КПК України (за відсутністю складу злочину).

З метою недопущення надалі фактів нападу собаки на людей, тварину було знешкоджено.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині собака відгриз голову господарю-інваліду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути