четвер, 04 листопада 2010 18:08

На Донеччині 93-річний чоловік застрелив онуку та її вітчима

На Донеччині 93-річний чоловік застрелив онуку та її вітчима
У місті Горловка Донецької області 93-річний пенсіонер застрелив з пістолета онуку, співмешканця доньки і потім наклав на себе руки.

Про це повідомили у прес-службі Горлівського міськуправління міліції.

За словами начальника кримінальної міліції Горлівського міськуправління Германа Приступи, одразу три трупи з кульовими пораненнями були знайдені в одній з квартир в місті Горлівка.

Він розповів, що досконально відновити події того листопадового дня сьогодні практично не можливо, оскільки в живих не залишилося нікого, хто б міг дати роз'яснення. За свідченнями сусідів вдалося з'ясувати, що 36-річна онука господаря квартири, в якій знайдені трупи, разом з матір'ю і вітчимом проживали в одному під'їзді з дідусем і досить часто його відвідували. Конфліктів між родичами не виникало. Як свідчать очевидці, після того, як у пенсіонера померла дружина, він став поводитися не завжди адекватно.

"Коли в черговий раз онука з 55-річним вітчимом прийшли відвідати діда, пролунали постріли. За словами криміналістів, всі постріли скоєні в голову: першу кулю отримала жінка, потім дві - чоловік, потім старий вистелив собі в голову", - повідомив Приступа.

За його словами, на місці події було знайдено пістолет "ТТ". За припущенням правоохоронців, зброя залишилася у пенсіонера з часів Вітчизняної війни. Ця версія перевіряється.

За фактом того, що сталося, порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Як повідомлялося, у селі Луціківка Глухівського району Сумської області 49-річний дідусь убив свою однорічну онуку Віку. Він був п'яний.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині 93-річний чоловік застрелив онуку та її вітчима ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути