вівторок, 04 червня 2013 08:29

На Донбасі підприємці захистили дівчину і зловили серійного грабіжника

На Донбасі підприємці захистили дівчину і зловили серійного грабіжника
Фото: infokam.su

У Слов'янську два бізнесмени, ставши свідками пограбування, організували погоню і затримали серійного злочинця. Слідство встановило, що на рахунку зловмисника безліч подібних епізодів.

Раніше не знайомі Андрій Богомол та Олександр Шишук в один і той же час заїхали на СТО і мимоволі стали свідками, як двоє молодих людей прямо на вулиці зірвали з дівчини золотий ланцюжок і кинулися бігти, пише Сегодня.

"Я заїхав на "Шиномонтаж" відремонтувати свій автомобіль, і чекав, коли поміняють колесо, - розповів Олександр Шишук. - Раптом побачив, як двоє чоловіків тікали від жінки, яка кричала, що у неї зірвали ланцюжок. Довго не роздумуючи, кинувся бігти за ними".

Слідом за Олександром на своєму автомобілі з місця зірвався Андрій. По дорозі він підібрав Олександра, і вони разом почали прочісувати квартал. На одній з вулиць побачили двох хлопців і наздогнали їх.

"Нам вдалося затримати одного, - розповідає Андрій. - І як виявилося, саме того, кого потрібно - викрадений ланцюжок знаходилася у нього. Думка була тільки одна: потрібно покарати, щоб іншим неповадно було, ну, і допомогти міліції".

Затриманого передали правоохоронцям. Його подільник співробітниками карного розшуку був затриманий за три дні.

"Затримані підозрюються у скоєнні 6 грабежів, які були вчинені на території міста, - розповів начальник Слов'янської міліції Олександр Мельковскій. - Кримінальні провадження відкриті за ст.186 ч.2 КК України - грабіж, вчинений повторно групою осіб.

За словами правоохоронців, нині підозрювані перебувають під вартою, їм загрожує до шести років позбавлення волі. А добровільні помічники - полтавчанин Олександр Шишук і підприємець зі Слов'янська Андрій Богомол - приймають від правоохоронців подяку.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підприємці захистили дівчину і зловили серійного грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути