пʼятниця, 08 червня 2012 15:36

На Донбасі дитина, підліток і двоє дорослих забили насмерть даішника

На Донбасі дитина, підліток і двоє дорослих забили насмерть даішника
Озброївшись дерев'яними палицями і металевою трубою, всі четверо почали наносити удари. Фото: segodnya.ua

У Донецькій області двоє чоловіків і підліток потрапили на лаву підсудних за скоєння особливо тяжкого злочину - вбивства працівника ДАІ. Їм загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

В ході слідства встановлено, що патрульні інспектори ДАІ зробили спробу зупинити автомобіль "ВАЗ-2101", який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Водій проігнорував їх вимогу і проїхав мимо, не зменшуючи швидкості. Працівники міліції прийняли рішення про затримання. Патруль тривалий час переслідував порушників, проте "ВАЗ" перешкоджав обгону. Автомобілі в гонитві подолали відстань в 15 км, і лише коли в "ВАЗі" закінчувався бензин, порушники, в числі яких було двоє чоловіків, підліток і малолітня дитина, з'їхали на путівець.

При затриманні водій і пасажири чинили активний опір працівникам ДАІ: озброївшись дерев'яними палицями і металевою трубою, всі четверо почали наносити удари. В результаті отриманих травм 27-річний працівник ДАІ помер на місці. Привласнивши табельну зброю патрульного, зловмисники зникли з місця злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для вбивці міліціонера зібрали 15 тисяч гривень

В ході оперативно-розшукових заходів підозрювані були затримані працівниками міліції. За фактом вбивства працівника правоохоронного органу прокуратурою Донецької області було порушено кримінальну справу.

Крім того, в процесі проведених оперативно-слідчих заходів встановлена причетність вказаної групи осіб до інших тяжких злочинів. Так, один з підсудних викритий в замаху на вбивство на території Автономної республіки Крим, а 13-річний співучасник злочину раніше вже був причетний до скоєння вбивства в Добропільському районі Донецької області.

В даний час слідство у справі закінчене. Підсудні чекають своїх вироків, знаходячись під вартою. Суд розгляне справу по суті.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі дитина, підліток і двоє дорослих забили насмерть даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути