середа, 04 січня 2012 21:59

На Дніпропетровщині у СІЗО повісився затриманий

На Дніпропетровщині у СІЗО повісився затриманий

В ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції Нікополя Дніпропетровської області помер 51-річний затриманий, який намагався вчинити самогубство.

Як повідомила прес-служба МВС області, раніше судимий місцевий мешканець був затриманий за підозрою у вбивстві співмешканки. Під час прогулянки у дворі ізолятора він вчинив спробу самогубства. Чоловік поскаржився на погане самопочуття та попросив наглядача викликати йому лікаря.

Поки міліціонер телефонував до лікарні, затриманий, відірвавши внутрішню підкладку від поясу штанів, прив'язав її за віконні грати та накинув зашморг на шию. Побачивши це через систему відеоспостереження та прибігши на допомогу, правоохоронці негайно витягли самогубця із зашморгу та викликали "швидку".

Чоловіку стало зле, він став задихатися та через деякий час в присутності медиків помер. Попередня причина смерті - серцевий напад. Наразі проводиться службова перевірка.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині у СІЗО повісився затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути