Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 16:21

На Дніпропетровщині мати закопала доньку в лісі

На Дніпропетровщині мати закопала доньку в лісі

Мешканка Петропавлівського району Дніпропетровської області закопала труп своєї місячної доньки у лісі, повідомили в ЦГЗ ГУ МВСУ області.

За даними правоохоронних органів, 5 листопада співробітники міського відділу міліції Павлограда виявили труп немовляти жіночої статі віком 1 місяць.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів вдалося встановити, що матір'ю дівчинки є безробітна 23-річна мешканка Петропавлівського району, яка тимчасово жила у Павлограді у своєї знайомої.

У квітні в 2010 році жінка завагітніла, але на облік до лікаря-гінеколога не стала, вела аморальний і розпусний спосіб життя. В кінці жовтня в 2010 році вона самостійно народила семимісячну дитину, однак ні в лікарню, ні в ЗАГС з приводу реєстрації дитини не звернулася.

30 жовтня жінка залишила свою дитину вдома без нагляду, і повернувшись 1 листопада виявила, що донька мертва. 2 листопада вона поховала труп дівчинки в лісі, який знаходиться на відстані близько 500 м від будинку.

Матеріали направлено до прокуратури Павлограда для порушення кримінальної справи за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

Як повідомлялося, на Дніпропетровщині прийомна мати била 6-річну доньку об двері та варила в окропі.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині мати закопала доньку в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути