четвер, 05 липня 2012 16:54

На Дніпропетровщині депутата посадили на 14 років

На Дніпропетровщині депутата посадили на 14 років

Депутата Софіївської райради Дніпропетровської області Олександра Тарана засудили до 14 років позбавлення волі. У 2010 році він розстріляв із автомата 27-річного жителя села Новоподільське.

Тоді, чоловік приїхав на ставок разом із дружиною відпочити. Охоронцю ставка не сподобалось, як він припаркував свій автомобіль, і він його прогнав із пляжу. Після цього охоронець разом із депутатом, який орендував ставок, пішли до чоловіка додому і розстріляли. Тоді, Довгінцевський райсуд кваліфікував злочин, як перевищення самозахисту. Депутату дали два роки умовного терміну. Родина загиблого оскаржила вирок в апеляційному суді. Остання інстанція була на стороні обвинувачення.

"Апеляційний суд постановив свій вирок. Підсудного визнали винним в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів. Обвинуваченому винесли вирок стосовно застосування вогнепальної зброї, незаконного носіння і зберігання вогнепальної зброї (п.7 ч.2 ст.115, ч.4 ст.296, ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України). Згідно цього його засуджено до 14 років позбавлення волі, як і було запропоновано прокуратурою спочатку. Із залу суду його було взято під варту", - повідомив державний обвинувач у справі Дмитро Іонкін.

Засуджений має місяць часу на касацію. Рішення вищого спеціалізованого суду з громадянських та кримінальних справ буде остаточним.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині депутата посадили на 14 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути