вівторок, 24 січня 2012 08:29

На Дніпропетровщині рідна дочка задушила матір простирадлом

На Дніпропетровщині рідна дочка задушила матір простирадлом

52-річну кріворожанку задушили дочка і її співмешканець, після чого спробували приховати свою причетність до злочину

21 січня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління від чергового лікаря бригади швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Кузнєцова був виявлений труп 52-річної жінки. Згідно з результатами експертизи, смерть жінки настала внаслідок удушення еластичною петлею.

Співробітниками карного розшуку затримали безробітну 26-річну дочку потерпілої та її 33-річного співмешканеця. Як з'ясувалося, того вечора зловмисники разом з потерпілою розпивали спиртні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Луганщини кілька днів жив з трупом дружини, яку він убив

В результаті сварки чоловік схопив потерпілу руками за одяг, скинув її з дивана на підлогу і наказав співмешканці взяти з дивана простирадло і обмотати нею шию потерпілої. Після чого вони, утримуючи кожен свій край простирадла, стали душити жінку доти, поки вона не перестала подавати ознак життя.

З метою приховування злочину, зловмисники замкнули на замок квартиру померлої, винесли на вулицю і викинули в сміттєвий бак простирадло.

Після цього, зателефонували в міліцію і швидку допомогу, і схвильовано повідомили, що, повернувшись додому з кафе, вони виявили труп родички.

За даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб".

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині рідна дочка задушила матір простирадлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути