понеділок, 18 червня 2012 23:15

На Черкащині шахрайка здавала в оренду чуже житло

На Черкащині шахрайка здавала в оренду чуже житло
Фото: misto-market.com.ua

В місті Херсон працівники міліції затримали 23-річну дівчину, яка шахраювала на Черкащині. В місті Умань вона орендували квартири подобово, а потім здавала їх в в довгострокову оренду.

Як розповіли в Уманському міськвідділі міліції, шахрайка приїздила в місто і купувала газету з оголошеннями про оренду житла. Розміщувала там оголошення про здачу квартири, вказувала свій мобільний телефон.

"Паралельно вона знаходила оголошення в Інтернеті про подобову оренду, по телефону домовлялася з власницею житла про дату свого приїзду, - прокоментувала прес-офіцер Уманського міськвідділу міліції УМВС України у Черкаській області Людмила Поліщук.

– Потім на два дні зловмисниця приїхала в Умань. Всім бажаючим винайняти квартиру зустрічі призначала погодинно. За два дні прийшло вісім осіб, з кожного взяла гроші за два місяці наперед. Після чого зникла."

Люди з речами приходили поселятися, проте ключі, які вручила їм шахрайка до дверей не підходили. "Ми прочитали оголошення в одній із газет, що здається квартира, - розповів один із постраждалих. – Домовилися про зустріч із власницею. Прийшли з товаришем, хотіли влітку на канікулах попрацювати, треба була квартира. Дали їй за два місяці наперед гроші – 1600 гривень. Квартира гарна, сучасний ремонт. Дала нам ключі, і сказала прийти на другий день, щоб вона віддала нам книжки на світло і воду. Ми прийшли, а нікого нема. Перші двері в квартиру відкрилися, а від других замок не відкривався"

Василь Мальованець  поселитися в квартиру планував разом з дружиною. Подружжя теж не змогло відкрити помешкання. "Я почав дзвонити на номер власниці, але вона була поза зоною досяжності, - розповів  Василь. – Дзвонили ще, телефон вимкнений. Пішли в міліцію написали заяву. Виявилося, що власниця зовсім інша жінка".

За дні в Умані шахрайка встигла заробити 10 тисяч гривень. Правоохоронці перевіряють інформацію про подібні злочини в інших містах України. Припускають, що Умань не єдине місто, де дівчина займалася подібним промислом.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині шахрайка здавала в оренду чуже житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути