понеділок, 10 червня 2013 11:06

На Черкащині грабіжник хотів вирізати родину: чоловіка вбив, а жінці пощастило більше

На Черкащині грабіжник хотів вирізати родину: чоловіка вбив, а жінці пощастило більше
Фото: deita.ru

У райцентрі Кам'янка на Черкащині невідомий з ножем пограбував сім'ю. Зловмисник накинувся на жінку, але їй вдалося втекти. Чоловік, який хотів її захистити, отримав кілька ножових поранень та помер біля двору. Справою займається міліція.

8 червня близько десятої вечора невідомий вдерся у помешкання Трандіних. Спершу завдав кілька ударів жінці, потім накинувся на хазяїна. Родина в містечку не відрізнялася особливими статками.

"Світлана вийшла зачиняти на ніч хвіртку, побачила, що із-за погріба вийшов високий, худий чоловік. На голові був капюшон, в темряві не розгледіла обличчя, бо світло на дворі не включала. Спитала, що він тут робить й хто такий. Той кинувся з ножем на неї, кілька разів різонув по руках, шиї. На крик вискочив  її чоловік Ігор, дочка Альона. Невідомий ножем кілька разів ударив Ігоря в живіт, груди й побіг у хату. А вся сім'я з криками - по сусідах. Ігор відбіг від двору метрів двадцять і впав, помер. Я вже як за кілька хвилин прийшов на крик, то бачив, як Ігор мертвий лежить, з грудей стікала кров", - згадує сусід Трандіних Нестор Мороз.

Ігоря Трандіна хоронять сьогодні. Дружина Світлана на лікуванні у районній лікарні. Міліція шукає злодія. Кажуть, що після нападу той забіг ще до будинку, бо зі столу пропало 70 гривень, мобільний  телефон, золота  обручка.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині грабіжник хотів вирізати родину: чоловіка вбив, а жінці пощастило більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути