пʼятниця, 26 жовтня 2012 17:05

На Черкащині через нерозділене кохання хотів покінчити з життям старшокласник

На Черкащині через нерозділене кохання хотів покінчити з життям старшокласник
Додому хлопець пішов під руку з дівчиною ФОТО: vk.com

24 жовтня близько 14-ї години в Умані з висоти 25 м збирався стрибнути одинадцятикласник місцевої школи Ярослав. Для цього обрав освітлювальну вежу залізничного вокзалу. Причиною такого кроку стало нерозділене кохання, повідомив помічник начальника МНС Черкащини 46-річний Костянтин Проценко.

На вокзал на машині з висувною драбиною та гумовою подушкою прибули рятувальники.

"Нам повідомили з міліції. Коли ми приїхали, то хлопець уже спустився на землю. Біля нього була й дівчина. Обоє стояли одне перед одним на колінах і плакали. Він чорнявий, середнього зросту. Вона білявка. Щось говорити з нами не могли. Видно, що обоє були шоковані. В такому стані їх розпитати було не можливо. Поряд стояли ще два його товариші. Вони нам сказали, як його звати і з якої школи. З їх слів ми зрозуміли, що стрибнути хотів через цю дівчину. Щоб показати на що здатний заради кохання", - розказав працівник райвідділу МНС 34-річний Віталій Кучер.

Рятувальник розказав Ярославу повчальну історію.

"Одна жінка розповідала, що свого часу теж хотіла вчинити самогубство. Бо чоловік покинув і пішов до іншої. А вона залишилася одна з маленькою дитиною, не було за що жити. Пройшов час і вона стала успішною бізнес-леді. Він мовчки слухав і плакав. Я йому сказав, що з такої висоти не вбиваються, а на все життя стають каліками. Потім підійшла його вчителька, теж з ним поговорила. Додому він пішов під руку з дівчиною. Поряд з ними були друзі і вчителька", - сказав Віталій Іванович.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині через нерозділене кохання хотів покінчити з життям старшокласник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути