Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2012 13:01

На Чернігівщині задушили людину, а міліції сказали що він сам прийшов з петлею на шиї

На Чернігівщині задушили людину, а міліції сказали що він сам прийшов з петлею на шиї
Смерть потерпілого настала саме в результаті удушення. Фото: sud.ua

В Чернігівській області до Бобровицького райвідділу внутрішніх справ звернулися двоє місцевих жителів і повідомили, що загинув їх товариш. От тільки версій його загибелі у хлопців було декілька, і одна абсурдніша іншої.

Розпочиналося все з того, що троє друзів з Бобровиці вирішили провести час у місцевій сауні. Там відпочивали, говорили про життя, випивали. В якийся момент один почав чіплятися до своїх товаришів, затіяв бійку. Під час бійки приятелі утихомирили розбишаку, придушивши електродротом. Побачивши, що той помер, хлопці злякалися відповідальності та в паніці почали шукати машину, щоб вивезти тіло за місто й заховати. Молодики збігали додому, переодяглися й приготували великий поліетиленовий мішок. Але з транспортом не склалося, тож молодики вирішили таки йти в райвідділ міліції. Там розповіли про нещасний випадок у сауні – за їх словами, один хлопець ударив іншого, а той впав і помер. Але з'явилася серйозна неув'язка: на шиї у загиблого був зав'язаний зашморг з електродроту. Тоді хлопці повідомили, що товариш прийшов до них у сауну вже із зашморгом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу

Згідно результатів розтину, смерть потерпілого настала саме в результаті удушення. Під вагою беззаперечних доказів молодики у всьому зізналися.

Наразі підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, проти них порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне убивство). Їм загродує від 10 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині задушили людину, а міліції сказали що він сам прийшов з петлею на шиї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути