четвер, 03 травня 2012 15:02

На Чернігівщині вода з Дніпра затопила два села

На Чернігівщині вода з Дніпра затопила два села
Фото: compromat.ua

В результаті весняної повені постраждали 2 населені пункти в Ріпкинському районі Чернігівської області, повідомляють в МНС України.

"Найбільше у нас постраждало селище міського типу Радуль і селище Новосілки (Ріпкинський район, Чернігівська область). У цих населених пунктах вода перелилася через вулиці, через автодороги", - повідомив директор департаменту цивільного захисту МНС України Василь Квашук на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, у вищезгаданих двох населених пунктах підтоплено 49 дворогосподарств, в яких проживає близько 100 чоловік. При цьому, Квашук підкреслив, що загрози підтоплення житлових будинків немає.

У свою чергу, начальник українського Гідрометеороліческого центру МНС Микола Кульбіда зазначив, що весняна повінь продовжується лише на двох річках: на Дніпрі та на Десні.

"Зростання рівня води на Дніпрі - 1-6 сантиметрів кожну добу, а на Десні від 10 до 21 сантиметра. Ніякої небезпеки це зростання рівня не несе", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині вода з Дніпра затопила два села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути